Registration Agreement

Kansainväliset käyttäjäehdot, eli yleistä latinaa (käännetty suomeksi):

Tällä Foorumilla hyväksyt, että et lähetä mitään materiaalia, joka loukkaa kenenkään kunniaa, on virheellistä, mautonta, vihamielistä, häiritsevää, säädytöntä, rienaavaa, seksuaalisesti suuntautuvaa, uhkaavaa, loukkaa henkilön yksityisyyttä, aikuisille suunnattua materiaalia tai muutoin rikkoo mitään lakia.

Suostut myös olemaan julkaisematta tekijänoikeuksin suojattua materiaalia (muuten kuin hyvin lyhyinä lainauksina), ellei sinulla ole tekijänoikeuksia tai sinulla on kirjallinen suostumus tekijänoikeuksin suojatun materiaalin omistajalta.

Roskaposti, mainokset, ketjukirjeet, pyramidimallit ja kerjääminen ovat myös kiellettyjä.

Foorumin henkilökunnan tai omistajien voi olla mahdotonta vahvistaa viestien oikeellisuutta. Emme seuraa aktiivisesti lähetettyjä viestejä emmekä sellaisenaan ole vastuussa niiden sisällöstä.

Emme takaa Foorumin jäsenten esittämien tietojen paikkansapitävyyttä, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä. Lähetetyt viestit ilmaisevat kirjoittajan näkemyksiä, eivätkä välttämättä Foorumin, sen henkilökunnan, tytäryhtiöiden tai Foorumin omistajan näkemyksiä.

Jokaista joka pitää lähetettyä viestiä vastenmielisenä, kannustetaan ilmoittamaan Foorumin valvojalle. Foorumin henkilökunta ja omistaja pidättävät oikeuden poistaa haitallista sisältöä kohtuullisessa ajassa, jos heidän mielestään poistaminen on välttämätöntä. Tämä on manuaalinen prosessi.

Huomaa kuitenkin, että he eivät välttämättä pysty poistamaan tai muokkaamaan kaikkia viestejä välittömästi. Tämä käytäntö koskee myös jäsenprofiilitietoja.

Olet yksin vastuussa viestiesi sisällöstä. Lisäksi suostut olemaan vahingoittamatta Foorumin omistajia, Foorumiin liittyviä verkkosivustoja, niiden henkilökuntaa ja tytäryhtiöitä.

Foorumin omistajat pidättävät myös oikeuden paljastaa henkilöllisyytesi (tai minkä tahansa muun tähän palveluun kerätyn asiaan liittyvän tiedon), jos virallinen valitus tai oikeudellinen toimenpide johtuu Foorumin käytöstä.

Rekisteröinnin aikana sinulla on mahdollisuus valita käyttäjätunnuksesi. Suosittelemme, että pidät nimen asianmukaisena. Tällä käyttäjätunnuksella, jonka olet rekisteröimässä, suostut olemaan koskaan antamatta salasanaasi toiselle henkilölle, lukuun ottamatta järjestelmänvalvojaa (suojauksesi ja jäsenyyden voimassaolon vuoksi).

Suostut myös siihen, että et koskaan käytä toisen henkilön tiliä mistään syystä. Suosittelemme, että käytät tililläsi monimutkaista ja yksilöllistä salasanaa tilin varastamisen estämiseksi (vähintään 12 merkkiä sisältäen ainakin yhden numeron ja ison kirjaimen).

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut Foorumiin, voit täyttää yksityiskohtaisen profiilin. Sinun vastuullasi on esittää oikeita tietoja. Kaikki tiedot, joiden Foorumin omistaja tai henkilökunta katsoo olevan epätarkkoja tai mauttomia, voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Asianmukaisia seuraamuksia voidaan soveltaa.

Jokaisen viestin yhteydessä IP-osoitteesi tallennetaan siltä varalta, että sinut on estettävä Foorumilta. Näin tapahtuu vain, jos tätä sopimusta rikotaan merkittävästi.

Ohjelmisto tarjoaa evästeen (keksin), joka sisältää vain vähän tietoja (kuten käyttäjänimesi ja salasanasi) selaimesi välimuistiin. Tätä käytetään AINOASTAAN pitämään sinut kirjautuneena sisään / ulos. Ohjelmisto ei kerää tai lähetä muita tietoja tietokoneellesi.