Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
2
Kuvat / My kid is vaccinated (photos)
« Uusin viesti kirjoittanut RoopeMassinen 15.06.21 - klo:17:33:09 »
3
Uutiset / Koronasulut suurin virhe koronan hoidossa
« Uusin viesti kirjoittanut RoopeMassinen 13.06.21 - klo:09:20:02 »
Koronasulut suurin virhe koronan hoidossa (11.6.2021)

"Koronasulut ovat suurin yksittäinen kansanterveydellinen virhe historiassa” sanoo arvostettu professori.

Stanfordin yliopiston lääketieteen professori Jay Bhattacharya kritisoi yhteiskunnan sulkemista kovin sanoin brittilehti The Telegraphin Planet Normal -podcastissa.

Bhattacharyan mukaan historioitsijat tulevat muistamaan laajamittaiset sulkujaksot koronaviruksen aikana suurimpana yksittäisenä kansanterveydellisenä virheenä, kun ottaa huomioon sulkujen aiheuttamat kokonaishaitat.

Aiemmin tällä viikolla Arizonan yliopiston emeritusprofessori Eyel Shahar kirjoitti blogissaan, että Ruotsin koronastrategia on epäilemättä ollut täysin oikea. Hän vertaili analyysissään ylikuolleisuutta Ruotsissa, joka valitsi pandemian hoitamisessa kritisoidun avoimen ja vähärajoituksisen tien.

Shahar osoittaa tilastojen avulla, että niin sanotun influenssavuoden ylikuolleisuus koronapandemian ensimmäisen vuoden aikana oli alle yksi prosentti, mikä vastaa noin 700 kuollutta.

”Sulkutilat ja paniikki olivat perusteettomia. Ne eivät estäneet mitään, mutta ne aiheuttivat yhteiskunnalle sanoinkuvaamatonta vahinkoa. Ruotsin tilastot kertovat yksiselitteisesti, että suuressa osassa maailmaa ihmishenkiä on menetetty ja elinkeinoja on tuhottu turhaan."

https://tekniikanmaailma.fi/koronasulut-ovat-isoin-yksittainen-kansanterveydellinen-virhe-historiassa-sanoo-arvostettu-professori
4
Rajoitukset / Lääkäri: Realismia koronahysteriaan - Onko koronaan ylireagoitu?
« Uusin viesti kirjoittanut RoopeMassinen 11.06.21 - klo:13:38:45 »
Erikoislääkäri Jorma Lehtinen 25.2.21: "Realismia koronahysteriaan. Vuonna 2018 influenssa oli peruskuolinsyynä 436 ihmisellä ja lisäksi osasyynä ainakin yli 300:lla. Puhuttiinko silloin asiasta sen kummemmin?

En minä ainakaan muista. Ei ollut lockdowneja, karanteeneja eikä maskeja. Nyt Suomi on ollut kiinni keväällä 2020 ja uudestaan keväällä 2021.

Lisäksi voimakkaat rajoitustoimet ovat olleet voimassa jo pitkään.

Tuhannet ihmiset ovat olleet karanteenissa ja koronatestejä tehdään tuhansittain joka päivä. Silti suurimmassa osassa sairaaloita on ollut vain muutamia koronapotilaita kerrallaan.

Valtava määrä leikkauksia ja muita tärkeitä hoitoja on jouduttu perumaan ja siirtämään koronan takia. (Koska sairaalapaikkoja on varattu turhaan mahdollisesti tuleville koronapotilaille).

Korona on huono tarttumaan. Jos näin ei olisi, niin se olisi vuoden aikana levinnyt jo läpi koko kansan.

Suurin osa sairastaa koronan lievänä tai hyvin lievänä (lähde: THL). Silti ilman maskia kulkevia ihmisiä pidetään edesvastuuttomina.

Uutisissa kerrotaan joka päivä kuinka monta koronatartuntaa on todettu ja kuinka moni on kuollut. Kuolleiden keski-ikä on 84 vuotta.

Mihin me tavalliset ihmiset tarvitsemme tällaisia tietoja? (Se on pelonlietsontaa, jotta ihmiset ottaisivat koronarokotteita). Suomessa kuolee vuosittain influenssaan 500-1000 ihmistä, eikä heitä ole koskaan laskettu päivittäin.

Koronakriisin kustannukset ovat veronmaksajille miljardeja euroja. Rajoitusten takia paljon yrityksiä menee konkurssiin ja työttömyys lisääntyy nopeasti. Onko koronaan ylireagoitu?"

https://lvs.fi/2021/02/25/realismia-koronahysteriaan/
5
Maskit / Kirurgi: Kasvomaskit on tarkoitettu vain ammattilaisten käyttöön
« Uusin viesti kirjoittanut RoopeMassinen 11.06.21 - klo:12:02:44 »
MASKIT JA KIRURGIT

Jos jollekin on vielä epäselvää, miksi kirurgit käyttävät maskeja, niin tässä on erinomaisen selkeä selostus.

(Jim Meehan 10.3.2021)

"Olen kirurgi, joka on tehnyt yli 10 000 kirurgista toimenpidettä kirurgista maskia käyttäen. Olen myös entinen lääketieteellisen lehden toimittaja.

Osaan lukea lääketieteellistä kirjallisuutta sekä erottaa hyvän tieteen huonosta ja tosiasiat fiktiosta.

Uskokaa minua, lääketieteellinen kirjallisuus on täynnä huonoa fiktiota, joka on naamioitu lääketieteeksi.

Huono tiede pettää hyvin helposti. Pandemian alusta lähtien olen lukenut satoja tutkimuksia maskien merkityksestä.

Laajan tarkastelun ja analyysin perusteella on täysin selvää, että terveiden ihmisten EI TULE KÄYTTÄÄ kirurgisia eikä kangasnaamioita.

Meidän ei myöskään pidä suositella koko väestölle yleistä maskipakkoa. Sellaista ei tue mikään korkein tieteellinen näyttö.

Väite jonka mukaan maskeja käyttävät kirurgit ovat todiste siitä, että maskeja olisi käytettävä viruksen leviämisen estämiseksi, on virheellinen.

Vaikka kirurgit käyttävät maskeja estääkseen hengityspisaroitaan saastuttamasta operointialuetta, yhteyttä ei voi ulottaa viruksiin saakka.

Kirurgiset ja kangasmaskit eivät auta viruksen leviämisen estämisessä.

Meidän kaikkien pitäisi ymmärtää, että kirurgisten maskien ei ole osoitettu estävän viruksen leviämistä tai suojaavan siltä.

Siksi maskeja ei ole koskaan suositeltu käytettäväksi kausiluonteisen influenssan, epidemioiden tai aiempien pandemioiden aikana.

Se että tieteellinen kirjallisuus ei tue maskien käyttöä influenssan tai muiden virusten estämisessä, on syynä siihen, että Fauci, CDC, WHO ja lähes kaikki tartuntatautien asiantuntijat totesivat, että maskien käyttö ei estä C19 leviämistä.

Vaikka kansanterveysviranomaiset käänsivät takkinsa ja muuttivat myöhemmin suosituksiaan, tiede ei ole muuttunut.

Myös uusin tutkimus vahvistaa, että maskit ovat tehottomia estämään virusten, kuten C19 leviämistä.

Jos kirurgi olisi sairas, etenkin virusinfektion takia, hän ei tekisi leikkausta, koska hän tietää, että kirurginen maski EI pysäyttäisi virusta.

Toinen väärinkäsitys liittyy ympäristöihin, joissa kirurgit käyttävät maskeja. Ne minimoivat kirurgisten MASKIEN HAITALLISET VAIKUTUKSET käyttäjilleen.

Kirurgit työskentelevät steriileissä tiloissa, joissa on voimakas ylipaineinen ilmanvaihto, joka vaihtaa ja suodattaa ilmaa erittäin tehokkaasti ja lisää ilman happipitoisuutta.

Nämä olosuhteet rajoittavat maskien kielteisiä vaikutuksia kirurgille ja leikkaussalin henkilökunnalle.

Silti tehokkaasta ilmastoinnista huolimatta kliiniset tutkimukset ovat antaneet merkkejä KIRURGISTEN MASKIEN KIELTEISISTÄ VAIKUTUKSISTA kirurgin fysiologiaan ja suorituskykyyn (esim. hapenottokyky ja hiilidioksidin lisääntyminen).

Kirurgit ja leikkaussalin muu henkilökunta on hyvin koulutettua. He ovat kokeneita ja huolellisia steriiliyden ylläpitämisessä.

- Käytetään vain uusia steriilejä maskeja.

- Maski asetetaan paikalleen steriilisti.

- Maskia käytetään vain lyhyen aikaa. Se vaihdetaan heti, jos ilmenee merkkejä liiallisen kosteuden kertymisestä. Kosteus heikentää maskin tehokkuutta ja lisää sen kielteisiä vaikutuksia.

- Kirurgit EIVÄT KOSKAAN käytä uudelleen kirurgisia maskeja, EIVÄTKÄ KOSKAAN käytä kangasmaskeja.

Kun kansalaisia kehoitetaan käyttämään maskeja, joita varten heillä ei ole asianmukaista koulutusta, seurauksena on, että he käsittelevät maskia väärin, koskettavat sitä usein ja käyttävät niitä uudelleen tavalla, joka lisää saastumista ja lisää taudin leviämistä ja sen infektoitumista."

https://cnsnews.com/commentary/dr-jim-meehan/surgeon-destroys-myth-if-masks-dont-work-why-do-surgeons-wear-them
6
Maskit / Lääkäri: Kasvomaskeissa on syöpää aiheuttavia karsinogeenejä
« Uusin viesti kirjoittanut RoopeMassinen 11.06.21 - klo:11:57:48 »
Erikoislääkäri Maria Huttunen 22.12.20: "Kangasmaskit on voitu käsitellä formaldehydillä. Maskeista on jo aiheutunut terveyshaittoja. Ongelmien määrä tulee lisääntymään."

Tutkimuksissa on raportoitu allergista ihottumaa kasvosuojusten kiinnitysnauhojen kumiosille, liimoille, suojaimista vapautuvalle formaldehydille ja nenätukien metalliosien nikkelille ja koboltille.

Maskien aiheuttamat toksiset (myrkyllisyyteen liittyvät) ja allergiset reaktiot ovat lääkäreille tuttuja.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/e3fd7a31-a055-4e73-a350-6e0c656e284b

Kaikille ryhmän 1 karsinogeeneille altistumista pitäisi ehdottomasti välttää. Formaldehydiä käytetään myös mm. ruumiiden palsamointiin.
7
Heidi E. "Sairaanhoitajana, terveydenhoitajana, rokottajana, näytteenottajana, koronajäljittäjänä ja tartuntatautipotilaita hoitavana toivoisin todella, että maskien käyttö olisi sallittu vain ja ainoastaan terveydenhuoltoalan henkilöstölle sairaalaolosuhteissa.

Ns. kansanmaskeilla ei ole mitään tekemistä virustorjunnan kanssa, mutta väärin käytettynä ne levittävät tehokkaasti bakteereita ja aiheuttavat muutakin haittaa."
8
Suurkulkue (Hki) la 12.6.2021 klo 15.30
Eduskuntatalo - Mannerheimintie - Esplanadin puisto.

Lue tarkemmat tiedot linkeistä:

Facebook:
https://www.facebook.com/suurkulkue

Telegram:
https://t.me/joinchat/suurkulkue

Mielenilmaus-videot ja striimit

https://t.me/joinchat/snjAX28Hk742NWY8
9
11.6.21:

"Viron pääministeri Kaja Kallas vetoaa Suomen pääministeriin Sanna Mariniin (SDP), jotta Suomessa työskentelevät virolaiset pääsisivät käymään kotimaassaan. 

Suomesta voi tällä hetkellä matkustaa Viroon vapaasti ilman karanteenivelvoitetta ja negatiivista koronatestitulosta, mutta Virosta Suomeen on sallittu ainoastaan välttämätön liikenne.

Työmatkaliikenne vapautui kesäkuun 7. päivästä alkaen, mutta ainoastaan lentoteitse tapahtuva."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008045874.html
10
4.8.2020 (ks. pvm)

Juha Kärkkäinen:

"Korona on huijaus, 5G on uhka ja kasvomaskeilla alistetaan kansaa. Korona on mediamafian ja pankkiirien yhteinen operaatio. Näin saadaan valtiot velkaantumaan, pienyritykset kyykkyyn ja ihmiset kontrolliin."

"Kasvomaskit vaarantavat ihmisen hengityselinten toimintaa ja aiheuttavat keuhkovaurioita. Bill Gatesin ajamat rokotekampanjat vähentävät syntyvyyttä."

Seura: 
"Brysselin kaupunki ei antanut keskustaansa suunnitellulle 5G-verkon pilottihankkeelle toimilupaa, koska teleoperaattorit eivät pystyneet todistamaan että tukiasemat eivät missään olosuhteissa ylitä kaupungin tiukkoja säteilyrajoja."

https://seura.fi/tolkun-henkilo/juha-karkkainen-sanoo-koronaa-huijaukseksi-mutta-myy-silti-suojavalineita/
Sivuja: [1] 2 3 ... 10