Kirjoittaja Aihe: Lääkäri: Realismia koronahysteriaan - Onko koronaan ylireagoitu?  (Luettu 384 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

RoopeMassinen

  • Administrator
  • Aktiivi
  • *****
  • Viestejä: 39
Erikoislääkäri Jorma Lehtinen 25.2.21: "Realismia koronahysteriaan. Vuonna 2018 influenssa oli peruskuolinsyynä 436 ihmisellä ja lisäksi osasyynä ainakin yli 300:lla. Puhuttiinko silloin asiasta sen kummemmin?

En minä ainakaan muista. Ei ollut lockdowneja, karanteeneja eikä maskeja. Nyt Suomi on ollut kiinni keväällä 2020 ja uudestaan keväällä 2021.

Lisäksi voimakkaat rajoitustoimet ovat olleet voimassa jo pitkään.

Tuhannet ihmiset ovat olleet karanteenissa ja koronatestejä tehdään tuhansittain joka päivä. Silti suurimmassa osassa sairaaloita on ollut vain muutamia koronapotilaita kerrallaan.

Valtava määrä leikkauksia ja muita tärkeitä hoitoja on jouduttu perumaan ja siirtämään koronan takia. (Koska sairaalapaikkoja on varattu turhaan mahdollisesti tuleville koronapotilaille).

Korona on huono tarttumaan. Jos näin ei olisi, niin se olisi vuoden aikana levinnyt jo läpi koko kansan.

Suurin osa sairastaa koronan lievänä tai hyvin lievänä (lähde: THL). Silti ilman maskia kulkevia ihmisiä pidetään edesvastuuttomina.

Uutisissa kerrotaan joka päivä kuinka monta koronatartuntaa on todettu ja kuinka moni on kuollut. Kuolleiden keski-ikä on 84 vuotta.

Mihin me tavalliset ihmiset tarvitsemme tällaisia tietoja? (Se on pelonlietsontaa, jotta ihmiset ottaisivat koronarokotteita). Suomessa kuolee vuosittain influenssaan 500-1000 ihmistä, eikä heitä ole koskaan laskettu päivittäin.

Koronakriisin kustannukset ovat veronmaksajille miljardeja euroja. Rajoitusten takia paljon yrityksiä menee konkurssiin ja työttömyys lisääntyy nopeasti. Onko koronaan ylireagoitu?"

https://lvs.fi/2021/02/25/realismia-koronahysteriaan/