Kirjoittaja Aihe: GermanDictatorshipNews: Reiner Fuellmich haastaa WHOn oikeuteen  (Luettu 433 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Stadmink

  • Vieras
Pari kuukautta sitten lakimies Reiner Fuellmich puhui Jerm Warfarelle suunnitelmistaan haastaa WHO oikeuteen rikoksista ihmisyyttä vastaan. Hän on yksi Euroopan vaikutusvaltaisimmista lakimiehistä ja valmistelee parhaillaan historian suurinta luokkakannekanneasiaa, joka tunnetaan myös nimellä ′′ Nurernberg 2 ".

Muutama päivä sitten Fuellmich puhui Jerm Warfaren kanssa käydäkseen läpi viimeisimmät tiedot. ′′ Tunnelin päässä on valoa," hän sanoi. ′′ Olemme voittaneet oikeusjutut ja tulemme voittamaan monta lisää."

Haastattelussa hän sanoi Corona-prosessista: ′′ Nämä ovat pahimpia rikoksia ihmisyyttä vastaan, joita on koskaan tehty." Ne harvat, jotka osaavat vielä ajatella itse, noin 10 prosenttia väestöstä, tiedä, että kyse ei koskaan tule olemaan viruksesta tai terveydestä, vaan väestön harventamisesta ja kontrollista, hän sanoi.

Nurernberg 2

Koronarokotteet eivät siis liity rokottamiseen, vaan kuuluvat geenikokeisiin, hän sanoi. Fuellmich lisäsi, että pelaajat tekevät paljon virheitä kulissien takana. Hän uskoo esimerkiksi, että rokotevalmistajat eivät odottaneet niin monien haittavaikutusten ja kuolemien syntyvän nyt.

Hän puhui viheltäjän kanssa, joka kertoi alunperin suunnitelleensa jättää tämän koko skenaarion kiertämättä ennen vuotta 2050. Sitten naruista vetivät ihmiset ahnehtivat ja päättivät toteuttaa suunnitelmat paljon aikaisemmin, viheltäjä sanoi. ′′ Luulen, että siksi he tekevät niin paljon virheitä," sanoi Fuellmich, joka on saanut lausuntoja yli 100 tutkijalta ja asiantuntijalta.

Asianajaja jatkoi sanomaan, että N urernberg 2: n erityistuomioistuin voisi tarvita, koska tämä on nyt niin suuri, että se voisi olla kansallisten tuomioistuinten ulottumattomissa. L ′′ Meillä on todisteet."

Eurooppa: päätaistelukenttä

Keitä nämä ihmiset vetelevät naruista? Fuellmichin mukaan kyseessä on noin 3,000 superrikkaan joukko. Tähän ryhmään kuuluu Davosin kliikki Klaus Schwabin ympärillä ja mitä he haluavat? Täydellinen kontrolli ihmisiin. ′′ He lahjoavat lääkäreitä, sairaalan henkilökuntaa ja poliitikkoja. Ihmiset jotka eivät tee yhteistyötä, ovat uhattuna. Ihmisten manipulointiin käytetään kaikenlaisia psykologisia tekniikoita. ′′

Fuellmich puhui myös toiselle viheltäjälle, joka selitti, miksi Eurooppa on tämän sodan tärkein taistelukenttä. ′′ Eurooppa on täysin konkurssissa. Eläkerahastot on ryöstetty kokonaan. Siksi Eurooppa halutaan saada kuriin ennen kuin ihmiset tietävät mistä on kyse. ′′

Paljon ihmisiä kuolee

Valtamedia esittää, että kansan enemmistö kannattaa toimintaa.

Asianajajan mukaan näin ei todellakaan ole. Lähes kaikki, joille hän puhuu Saksassa, tietävät, että esimerkiksi kasvomaski ei auta ja siitä informoidaan vaihtoehtomedian kautta. ′′ Vanhat mediat kuolevat."

Hänen neuvonsa? Levittäkää totuutta ja faktoja niin paljon kuin mahdollista älkääkä tuhlatko energiaanne ihmisiin, jotka epätoivoisesti ottavat rokotteen. ′′ Emme voi pelastaa kaikkia. Paljon ihmisiä kuolee

https://m.youtube.com/watch?v=ZpOzHHJmy7g&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0BxssHBNtrFBs4ZiBl7KB0hD0yM0qyEabm-xFp4lQZFL1EP0OuHw3Sb68
@GermanDictatorshipNews