Kirjoittaja Aihe: Koronasulut suurin virhe koronan hoidossa  (Luettu 461 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

RoopeMassinen

  • Administrator
  • Aktiivi
  • *****
  • Viestejä: 39
Koronasulut suurin virhe koronan hoidossa
« : 13.06.21 - klo:09:20:02 »
Koronasulut suurin virhe koronan hoidossa (11.6.2021)

"Koronasulut ovat suurin yksittäinen kansanterveydellinen virhe historiassa” sanoo arvostettu professori.

Stanfordin yliopiston lääketieteen professori Jay Bhattacharya kritisoi yhteiskunnan sulkemista kovin sanoin brittilehti The Telegraphin Planet Normal -podcastissa.

Bhattacharyan mukaan historioitsijat tulevat muistamaan laajamittaiset sulkujaksot koronaviruksen aikana suurimpana yksittäisenä kansanterveydellisenä virheenä, kun ottaa huomioon sulkujen aiheuttamat kokonaishaitat.

Aiemmin tällä viikolla Arizonan yliopiston emeritusprofessori Eyel Shahar kirjoitti blogissaan, että Ruotsin koronastrategia on epäilemättä ollut täysin oikea. Hän vertaili analyysissään ylikuolleisuutta Ruotsissa, joka valitsi pandemian hoitamisessa kritisoidun avoimen ja vähärajoituksisen tien.

Shahar osoittaa tilastojen avulla, että niin sanotun influenssavuoden ylikuolleisuus koronapandemian ensimmäisen vuoden aikana oli alle yksi prosentti, mikä vastaa noin 700 kuollutta.

”Sulkutilat ja paniikki olivat perusteettomia. Ne eivät estäneet mitään, mutta ne aiheuttivat yhteiskunnalle sanoinkuvaamatonta vahinkoa. Ruotsin tilastot kertovat yksiselitteisesti, että suuressa osassa maailmaa ihmishenkiä on menetetty ja elinkeinoja on tuhottu turhaan."

https://tekniikanmaailma.fi/koronasulut-ovat-isoin-yksittainen-kansanterveydellinen-virhe-historiassa-sanoo-arvostettu-professori